مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: اهداف و مأموریتهایی برای سازمان مدیریت پسماند تعریف شده که مهمترین مأموریت در راستای ارتقای زیستپذیری شهر اصفهان در افق برنامه اصفهان ۱۴۰۵ است.
رحیم محمدی در یکصد و هفتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: مأموریتها و سیاستگذاری حوزه خدمات شهری تکالیفی را متوجه سازمان مدیریت پسماند میکند که مهمترین آن جلب رضایت شهروندان است.
وی با بیان این که در راستای هدف کلان توسعه پایدار، سه هدف خرد از جمله افزایش بازده پردازش پسماند تر، بهبود فرایندهای عملیاتی کارخانه و کاهش دفن، بازیابی و تبدیل پسماند به انرژی، مورد توجه سازمان مدیریت پسماند قرار دارد، افزود: بر اساس همین چشمانداز، اهداف و مأموریتهایی برای سازمان مدیریت پسماند تعریف شده که مهمترین مأموریت در راستای ارتقای زیستپذیری شهر اصفهان در افق برنامه اصفهان ۱۴۰۵ است.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان ادامه داد: با توجه به این اهداف، نقشه راهی در سازمان مدیریت پسماند جهت جلب رضایت شهروندان و تحقق مسائل زیست محیطی تدوین شده و از مجموع ۳۴ پروژه ترسیم شده روی اجرای ۱۲ پروژه اصلی و مهم این سازمان تمرکز کردیم.
وی با اشاره به پروژههای شاخص سازمان مدیریت پسماند، گفت: یکی از این پروژهها احداث خطوط پردازش پسماند مجتمع فناوریهای زیست محیطی شهر است که از نتایج و دستاوردهای این پروژه به ارزش ۳۷۰ میلیارد ریال، توسعه پایدار مدیریت پسماند شهری، بهبود کیفیت کود آلی، افزایش خلوص خوراک مورد نیاز در تکنولوژی هاضم و پیرولیز همچنین مناسب سازی محیط کار برای ارتقای کرامت انسانی است.
محمدی خرید، راهاندازی و بهرهبرداری از دستگاه هاضم بیهوازی جهت تولید بیوگاز را از دیگر پروژههای این سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: از نتایج و دستاوردهای این پروژه میتوان به تولید حداکثر پنج مترمکعب بیوگاز به صورت روزانه، کاهش انتشار گازهای گلخانهای در راستای اهداف برنامه اصفهان ۱۴۰۵، دستیابی به دانش بهره برداری و بومی سازی کارخانه هاضم بیهوازی به روش خشک، تبدیل پسماند به انرژی در راستای توسعه پایدار مدیریت شهری و تضمین جذب سرمایه گذار جهت اجرای فاز صنعتی به ظرفیت ۲۵۰ تن در روز اشاره کرد.جذب سرمایه گذار برای ایجاد واحد پیرولیز یکی از مهمترین پروژه های سازمان پسماند شهرداری اصفهان است. این واحد قادر است مواد پایه نفتی را به گازوئیل تبدیل کند. کاهش دفن پسماند به میزان ۳۵00 تن در سال و درآمدزایی ۲۳0هزار دلاری در سال ازجمله اهداف این طر ح محسوب می شو د.
گفتنی است،مجوز لازم برای احداث فاز دوم این پروژه نیز اخذ شده است. این پروژه برای اولین بار در اصفهان افتتاح و اجرا می شود. در این تکنولوژی، ضایعات زباله ها بر پایه نفتی، به مشتقات نفتی و گازوئیل تبدیل می شود. این شیوه پسماند علاوه بر ارزش افزوده زیادی کهدارد، اصفهان را به سوی دفن صفر زباله هدایت می کند.
وی با اشاره به بهرهبرداری از کانالهای انتقال و لاگونهای تبخیری شیرابه و توسعه سایتهای تودهریزی گفت: اجرای این پروژه باعث کنترل و هدایت تمامی شیرابه تولیدی در کارخانه، جلوگیری از نفوذ شیرابه در راستای تحقق قانون حفاظت از خاک، تمرکز تودهریزی در یک مکان و حذف آلودگی در سایر نقاط، همچنین کاهش هزینههای عملیاتی تولید کود کمپوست میشود.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری اصفهان می باشد.
تولید، طراحی و پشتیبانی فنی: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان
افزودن ديدگاه