امروزه لزوم توجه به موضوع مهم محلهمحوری مبتنی بر مشارکت شهروندان و اجتماعات محلی برای رسیدن به پیشرفت و توسعه شهر بر کسی پوشیده نیست. از این رو برنامهریزان شهری نیز ارائه طرحها و برنامههایی که ارتباط و وابستگی بیشتری با نیازها و شرایط محیطی و اجتماعی محلی دارد را الگوی مطلوب برای افزایش حس تعلق شهروندان به محلههای شهر میدانند.
منطقه ۹ شهرداری اصفهان به عنوان لایه اصلی حریم غرب این شهر، نه تنها میتواند روی توسعه غرب اثرگذار باشد، بلکه با توجه به پتانسیلهای موجود خود میتواند بر کل شهر اصفهان نیز تأثیر بگذارد؛ البته در محلات مرزی منطقه میزان رضایت شهروندان بسیار پایین است که با عزم جدی برای حل مشکلات، بیشک شاهد برقراری عدالت در توزیع خدمات خواهند بود.
یکی از مزیتهای محلهمحوری در برنامهریزی شهری، شناخت محلهها براساس مشارکت ساکنان است و از این طریق، عملکرد برنامهریزی شهری مطابق با نیاز و مشکلات مردم خواهد بود.
مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با بیان اینکه شعار ارتقای کیفی محلات، مدتها در شهرداری داده شده و در این دوره مدیریت شهری بیش از پیش شاهد تحقق آن خواهیم بود گفت: پیش از این در محلات ساماندهی انجام میشد؛ اما این بار تمرکز روی تعدادی از محلات صورت گرفته تا بتوانیم آنها را از نظر کیفیت زندگی، محیطزیست، فضای سبز و عمرانی ارتقا بدهیم.
سیدسلمان قاضیعسگردر خصوص زمان به نتیجه رسیدن پروژه مشارکتی مجتمع تجاری اداری منارجنبان اظهار کرد: این پروژه مشارکتی ۱۵ هزار مترمربع زیربنا دارد که به دلیل محدودیتهای میراثی به لحاظ قرار گرفتن در مجاورت بنای تاریخی منارجنبان، تنها چهار هزار مترمربع آن مفید است. پیشرفت این پروژه تاکنون ۱۵ درصد بوده و مدت زمان اجرای آن ۳۶ ماهه است که خوشبختانه براساس برنامه هیچگونه تأخیر در اجرا ندارد و اوایل سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری خواهد رسید.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری اصفهان می باشد.
تولید، طراحی و پشتیبانی فنی: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان
افزودن ديدگاه