نوروزی با بیان اینکه دوچرخه باید به عنوان وسیلهای مناسب، جایگزین خودروهای تک سرنشین باشد، تصریح کرد: در حال حاضر دوچرخهسواری در اصفهان آنگونه نیست که به حمل و نقل برای انجام سفرهای درون شهری کمک کند، بیشتر تفریحی بوده و هنوز جایگزین حمل و نقل بنزینی نشده است.
وی اظهارکرد: تعداد ۱۵ ایستگاه جدید در شهر اصفهان راهاندازی شده که با احتساب ۱۵ ایستگاه قبلی تعداد آنها به عدد ۳۰ رسیده است، افزود: در ایستگاههای جدید دوچرخههای برقی، رکابی، تکسرنشین و دو سرنشین، اسکوترهای برقی با کمک بخش خصوصی در اختیار شهروندان قرار میگیرد، البته شهرداری تسهیلگر شرایط برای ورود بخش خصوصی است.
شهردار اصفهان تاکید کرد: باید بسترهای لازم فراهم شود تا دوچرخه سواران به آسانی در خیابانهای شهر تردد داشته باشند، اگر این سیاست درست ادامه پیدا کند، میتوان روزی را شاهد بود که شهروندان با استفاده از دوچرخه به محل کار و تحصیل بروند همانطور که در گذشته اصفهان شهر دوچرخهها بود.
وی ادامه داد: دوچرخه باید جایگزین وسایل نقلیه شود تا شهر را زیستپذیر و پایدار کرده و حمل و نقل را منطقی کنیم، برای تحقق این مهم به جای عریض کردن خیابانها، باید به سمت و سوی حمل و نقل عمومی و پاک مثل مترو حرکت کنیم.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری اصفهان می باشد.
تولید، طراحی و پشتیبانی فنی: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان
افزودن ديدگاه